Gyurica úr Creative Commons License 2010.12.08 0 0 19564

Pixy válasz | 2010.12.08 09:59:09 © (19558)

Jó párszor leírtam már: Gyurcsány szerintem ott szúrta el, hogy a népszavazás után, mikor a frakció szinte egy emberként kiállt a reformok mögül, nem tette meg azt, amit Öszödön mondott. Jelesül nem csapta rá az ajtót a  díszes társaságra, mondván, hogy kicsinyeim, innentől b@sszatok egyedül. Nagy kár, de most már mindegy.

Előzmény: Doppelstangel (19556

Nem mindegy, mert ha akkor Gyurcsány „rácsapja az ajtót” a frakcióra, a pártjára (s ezzel a maga részéről a politikára is értelemszerűen), valószínűleg már most tudnánk, mi lesz három év múlva (a Fidesz három évének múltán), ti. az esetben (nagy valószínűséggel) a Fidesz hamarabb kezdi el a maga műsorát, vagyishogy már három évvel ezelőtt előrukkol a „seggig érő magyarságtudattal”.

… nem csapta rá az ajtót a  díszes társaságra, mondván, hogy kicsinyeim, innentől b@sszatok egyedül.

Ez infantilizmus. Mert éppen az a jó, hogy a politikát nem fórumos hisztérikák műveleik, a politikusok nem csapkodják személyes presztízs-okokból egymásra az ajtókat. Ha annakidején Gyurcsány eljátssza a fórumos Pixykre hajazó hülyegyereket, biztos, hogy nincs Bajnai-konszolidáció. Lett volna valami más, valami, amit „egyedül basznak a kicsinyeim”, s ami lehet, hogy jobb lett volna a Bajnai-programnál, ámde ez egyáltalán nem biztos.

Jó párszor leírtam már: Gyurcsány szerintem ott szúrta el…

Mennél többször írod le, annál nyilvánvalóbbá válik: totál dilettáns vagy!