Totál nem kertészeti téma, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre és ki akarom írni a mérgemet:-))
Szóval: adva van egy weboldal, amelyen fizetős hirdetések vannak, egy évre előre fizetve.
Amikor lejár a szerződés, eleinte úgy csináltam, hogy rögtön küldtem a következőt, és vártam vissza kitöltve és a pénzt utalva.
Aztán amikor nem jöttek vissza a szerződések, gondoltam nem pazarolom a papírt, megkérdezem email-en hogy kíván-e tovább hirdetni.
Na most erre van aki válaszolt, van aki nem.
Aki válaszol és ha nem kéri a hirdetést, akkor levesszük az oldalról, aki kéri annak megy a szerződés és a számla.
Na de mi van azzal aki nem válaszol? Nem kapta meg a levelet, nem ér rá válaszolni, vagy nem akar hirdetni?
Ezt ugye nem lehet tudni, és egy-két hónap múlva új levelet kap, addig persze a hirdetése fut tovább. ( mert nem vagyok olyan gonosz, hogy rögtön leveszem, ha nem kapok pénzt érte)
Természetesen a második levélre sem válaszol és szintén nem tudom az okát....
Nem tudom..én vagyok csak túl igényes, hogy elvárnám hogy tiszteljenek meg annyival, hogy válaszolnak, hogy köszönöm nem kérem??
Na tegnap írtam a delikvenseknek egy szép levelet, ezt persze megkapták...és volt aki rögtön tudott válaszolni is..és még ő van felháborodva....
Holott nagyon finoman fogalmaztam:-))))))
Nem tudom ki hogy van vele, hogyan kezeli az email-es levelezéseit, de én mindig szoktam válaszolni, akkor is ha az esetleg kellemetlen...és ez szerintem alap...hogy ha valaki ír nekem, akkor odaböfögjek egy választ neki...
Vagy nincs igazam???