morbushungaricus
2010.12.07
|
|
0 0
3665
|
Sziasztok
koszonom szepen, hogy ilyen gyorsan reagaltatok a kerdesemre. Remelem tudok meg hasznos infot szolgaltatni.
Az elso verekedeskor (korubelul harom hete) Maja tuzelt akkor arra gondoltunk, hogy azert tortent a verekedes bar egy kenelbe voltak zarva es a kenelben nem volt problema. De mostmar Maja sem tuzel tehat az ok nem ez lehet. A verekedest szerintem a kicsi kezdi bar a legutolsonal nem voltunk jelen csak a verekedesre ertunk ki de tobnnyitre a kicsi szokot kotekedni O probal meg uralkodni. Ugy latom hogy sokszor feltekeny ha a Majat simogatjuk. De ezeket a helyzeteket igyekszem kezelni es nem engedem, hogy osszekapjanak a jelenletemben. Ha kint vagyok en vagyok a falkavezer es nem engedek semilyen rivalizalast, vagy verekedest. De hogy a tobbi kerdesre is valaszoljak, Thor juliusban kerult hozzank, mindig egyutt vannak egyutt notek fel egy udvaron egy legterben elnek. Thor nagyon ragaszkodik Majahoz, mindig osszevanak bujva es ha mas kutya van a kozelben akkor mindig vedi mas kutyaktol. Emberekkel nem agreszivek baratsagosak, ugy ahogy ettol a fajtatol el is varhatjuk. Szerintem is az lehet a problema, hogy a kicsi akar lenni a falkavezer de a nagy nem hagyja, a kicsi nem tudja legyurni a nagyot mert azert van meg koztunk suly (12 kilo) es meret kulombseg. Az a kerdes, hogy hogyan tudom megakadajozni, hogy megnagyobb problema legyen egeszen addig mig Thor is oda no, hogy atvehese a falkaezer szerepet, mert szeretnem elkerulni az ilyen veres verekedeseket. |
Előzmény: kutyimaci (3664)
|
|