"3 éve" - Nem. Tizenegy éve fórumozok (itt).
"És akkor voltál 26 éves, de még nem olvastad Grant kapitányt mi?:-))))" - Emlékezetem szerint még akkor sem. De nem is ezt állítottam, hanem hogy amikor e becenevemet adták, és én magamra vettem, akkor nem olvastam még a könyvet.
"A "tehetségeddel" meg már mondtam hová fordulj...... szennylapokhoz öcsike, ott leeshet pár fillérke." - Megvan a kenyérkeresetem, és bár publikáltam már egyháztörténeti szaklapban is, nem a pénzért tettem. A "tehetségemről" meg nem beszéltem mostanáig, csak kend kezdett ezzel mint dicsekvéssel hírbe hozni engem.
"Jah, hogy már próbálkoztál náluk?" - Dehogy próbálkoztam. Miből képzeli kend?
"Hát igen bukott tanárokra senki sem kíváncsi:-)" - Ez két hazug rágalom megtámogatása - egymással. Jellemző kendre ez a vitapótló módszer.
"Szólj ha meggyogyult a géped" - Meggyógyult (egy nap volt a telepítés), bár nem tökéletes, le-lefagyogat a rendszer.
"mert ide ugye anélkül is tudsz írni:-))))))D" - Csakugyan, a munkahelyi gépről is szoktam a fórumra írni.
"Szánalom vagy öcsisajtoska, olyan egód van, hogy Holdat piszkálod vele." - A kend eddigi rámrohanásai mind a kend felbukfencezésével végződtek. Ezért ezt is elég csupán idéznem, megcáfolja az magát.