Az emberek nagyobb része önző, intoleráns és lusta. Én nem kedvelem ezt az állatfajtát. Persze maximális tisztelet a kivételnek. Alig akad olyan ismerősöm akinek a szavára adni lehet.
Viszont eljutottam odáig, hogy le tudom sz-ni a véleményüket. Ha nem tetszik a munkásruhám hát ne nézzék. Az igazság az hogy ritkán megyek munkásruhában pl. boltba de egy cseppet sem zavar.
Nekem van otthon pár állatka is. Nyúl meg tyúk. És volt már hogy kérdezték, hogy adok e el tyúkot. Nem. De így meg úgy. Akkor sem. Mert aki kérte megtehetné hogy tart. De neki büdös a munka, meg az is ami tojás mellett még a tyúkból kijön. Viszont a bolti sem ízlik. Mert mondja míg anyukám élt ő mindig hozott. Hát mert ő dolgozott vele kiskomám! És te azt lesz-tad és nem becsülted. Most meg kéne. De megfizetni úgy sem fogja. Így hogy ne legyen vita és ne bosszantsam fel magam rajta rövidre zárom annyival hogy nincs eladó.
Párom szerint túl makacs vagyok néha. Lehet. De vannak emberek akiknek akkor sem adom el, ha van fölösleg. Majd megeszi a kutya.
Tojással is így voltam. Mennyiért adod? mert a tszkóban 17 ft. Annyit mondtam neki: nincs eladó. A kutyának is enni kell. És oda is adtam neki.
Persze ez mellett legalább a tojás felét elajándékozom. Meg a levágott állatok egy jó részét is. Ezt annak a pár embernek, akiket becsülök és szeretek. Ezt csak azért írom, hogy nem szarrágó vagyok, csak rühellem a lusta senkiházi embereket.