Deryan Creative Commons License 2010.12.07 0 0 86

Befagyott a csevegő :D

Hozzászólásodra válaszolva: Ez az! Én már sokfelé és sok méhésztől vettem mézet. Mivel vegyes virágmézet veszek, az igen sokféle lehet, de túlszínezett, túlaromázott semmiképpen. Van egy alapíz, ami a tisztavirágmézre jellemző, ha azt nem érzem, akkor megkérdezem, hogy miért. A megvásárolt mézet megkóstolom a helyszínen ha tetszik, akkor még veszek, ha nem akkor a kis üvegemmel elvonulok s legközelebb máshol veszek.

Szerintem inkább az ciki ha valaki nem ért ahhoz, aminek magát mondja vagy tartja. Egyébként nem tudom, hogy megfigyelted-e, hogy minden nagyobb létesítmény építésénél nagyon sokan abból élnek, amit a 2 kézzel dolgozók végeznek. Természetesen az el és a leosztásnál ők kapják a legkevesebbet. :(Az én volt projekt vezető főnőköm villamosmérnök, még a régi iskolából. Egy alkalommal ő mondta, hogy mi valamennyien a fizikaiak munkájából élünk. Ő úgy is viszonyult hozzájuk. Mindenkinek értékelte a munkáját, tiszteletben tartotta a személyiségét és a beosztottaival is mindvégig szavatartó és tisztességes volt.A projekten egy nemzetközi stáb dolgozott. Nyugat, kelet s a kettő között mi. Szigorúan minősített cégek dolgozhattak itt. A feladat rendkívül összetett volta magasfokú szervezettséget kívánt, ennek hiányában nagy veszteségekkel kellett volna számolni, amitől mindenki tartott.A villamossági munkákat öreg magyar szakik végezték. Mindenkiről szaknyilvántartást kellett vezetni. Messziről jöttek. Naponta több mint 300 km-t utaztak oda s vissza. Amikor a rendszeregység rájuk eső villamossági munkáját elvégezték, akkor az én főnököm mint villamosmérnök napokig a rendszer vezérlőszekrényeit bújta. Szerette a szakmáját s azt hiszem jó is volt benne, mert a számítógépre kapcsolást végző szakember mindig időben végzett.

A Te esetedben véleményem szerint az a szarrágó legfeljebb már csak papíron lehetett mérnök.Egy mérnöknek tudnia kell kiszámolni mennyibe kerülhet ca. az a szakmunka, amit el akar végeztetni. Utazási és egyéb költségeket beleszámolva vagy anélkül.

Ez a riasztót csináltató nyilván magából indult ki.

A munkásruhával, munkanélküliséggel kapcsolatosan majd legközelebb írok :) 

Előzmény: gergerg (85)