Orsy46 Creative Commons License 2010.12.07 0 0 866

először is , szeretnék elnézést kérni, ha kicsit vádaskodó hangnemben írtam az előző hozzászolásomat. ne haragudj ezért. A másik pedig, hogy nekem tényleg szintén nem kevés ismerősöm él itt többek között a párom ugye és neki azt mondták közel tiz év ahogyan szintén a legjobb barátnőmnek is... köszönöm , hogy leirtad a te részedről , hogy alakulnak a dolgok, azt nyilván tudtam , hogy ők nem fognak megkeresni, hogy héé nem akarsz kettős állampolgár lenni?:) De mindenesetre barátnőm volt mielőtt kisfia megszületett milyen lehetőségei vannak és neki azt mondták, majd ha ő lesz állampolgár átadhatja a fiának vagy a fia dönthet 18éves korában szal érdekes... nem tudom , hogy müködik ez nekik tényleg ezt mondták ami nekem is őszintén fura volt és kicsit sok mivel unokatestvérem alig pár éve él németbe és már kettős állampolgár ...

mégegyszer köszönöm , hogy válaszoltál , majd megmutatom a linket meg amit írtál nekik igaz ők nem magyarok de eus tagállamban születtek :) hátha előrébb jutnak mert sztem a kicsi szempontjából fontos lenne az olasz tagállam én legalábbis így látom :) ha nem is fontos de hasznos  vagy jó mindenképpen :)

és mégegyszer ne haragudj!!!! a lányodnak meg gratulálok :) és sztem a legjobb döntés ez volt neki , hogy külföldön sportolhat mert valljuk be ég és föld a különbség  magyar és olasz között :)

Előzmény: Huszas (864)