Többnyire egyetértek veled, ha megértem amit mondsz...:-)
Most megértettem.
Igen Gy. valóban elkúrta, a pártja esélyeit még inkább, mint az országét.
Most például azzal teszi a legrosszabbat, hogy még most sem vonul vissza, még most is képes visszaélni azzal a képességével, amivel ténylegesen rendelkezik, a kommunikációs tehetségével, amivel el tud embereket bűvölni és azt a látszatot kelteni, hogy mégiscsak ő a mi emberünk. Nem ő. És hogy ez mennyire kevés amit nyújtani képes, azt az elmúlt évek fényesen, pardon sötéten, bizonyítják.
És hát igen, Mesterházi valószinüleg nem az a vezető egyéniség, aki a mai helyzetében ki tudná vezetni a pártot a nihilből.
Ennél nagyobb baj, hogy nincs senki más, aki potenciálisan szóba jön, ezért is merül fel még mindig Gyurcsány.
Felejtsük el.
A baloldalnak most türelmesenk kell lennie, megelégedni azzal , hogy vegetál és erre Mesterházi alkalmas lehet.
Dolgozni kell, stratégiát és taktikát kell alkotni, most valóban programot kell csinálni -- nem választási, hanem ideológiát és irányt választó programot.
Még egy apróka kérdés merül még fel, hol a pénz? És hogy van-e egyáltalán? A Fidesz 8 évet átvészelt, eleget tudtak lopni ennyi időre , Hír TV-re, Lánchid rádióra, fenntartásra, miegymásra. Azt nem tudom, hogy hol van az MSzP pénze...és hogy mire elég...