nemezis 2
2010.12.06
|
|
0 0
19495
|
- Mindenki döntse el magában, hogy 4-500 ezer forintért csinálja a dolgot, ami kurva fontos, különösen, ha az embernek már nincsen más szakmája, csak ez, tudom én. Hogy képes-e az elmúlt 15 év összes történetén felülemelkedni és megkötni új védeket, vagy azt gondolja, hogy ez is egy olyan négy év lesz, hogy a francba, túléltük az eddigit is, most is túl leszünk.
Gyurcsány maga mögé akarta állítani a frakciót. Természetesen pontosan tudta, hogy hogyan nyerték meg a választást és azt is, hogy milyen következményekkel kell számolnia. Az is nyilvánvaló, hogy a frakcióból csak kevesen voltak tisztában azzal, hogy mit történt és mi nem.
- Csak az a problémám, hogy nem 50 milliárdot kell összeszedni, hanem nem mondom meg, hogy mennyit. Hát ez a baj. Ráadásul mindezt valahol úgy kell megtenni, hogy amit akarunk csinálni hosszú távon, azt ne keresztbe verje.
AZ erkölcsi minősítést a szándék és a mód határozza meg.
Gyurcsánynak nem az ország, hanem a baloldal hitének a visszaállítása volt a célja és személyesen OV esetleges sikerétől való félelem motiválta. Ezért is nem a "kib@szott jó könyvét" írja a magyar baloldalról
- visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet, hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól meg a jobboldaltól, és tanulja most már meg magát, nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt, imádtam, életem legjobb része volt.
|
Előzmény: Állományjavító (19491)
|
|