M63FUN Creative Commons License 2010.12.05 0 0 1760

hogy gondod van a céggel az persze egyéni vélemény, de lehet alapja. csak ugye mi a csodás magyarországon élünk, ahol egy vállalkozón (sem) lehet semmit behajtani ha simán átvert, hazudott. simán eladják a sima hypót full extrás penészirtónak ötszörös áron. mindig mindenki mindent megígér aztán eltűnik évente céget cserél stb... namost hogy szeptemberben nagy a pára ez a kb kit érdekel kategória hiszen szeptemberben nem igazán van penész. az ablaknyitásról meg annyit hogy nem így neveltek hanem bűz van a lakásban ezért megszokás az ablaknyitós szellőztetés. de ha reggel úgy kelsz fel hogy üde friss a levegő (vagy este) akkor mi a fenének nyitogatod az ablakot? én van hogy 5-6 napig nem nyitom ki mert tök felesleges. én 20 centiről érzem hogy jön be levegő egyébként nem. per pill 44% a páratartalom a szobában a tavalyi 78-82% hoz képest. nyitogattam az ablakot aztán 10 perc alatt megint felment a páratartalom. most ez nincs a párátlanítót is eladtam mert nincs rá szükség. és megszűnt az a rettenetes dohos szag is. namost aki ilyennel küzd(és sokáig próbált mindenféle vackot ami nem ér semmit)és valaki tudja garantálni a végleges megoldást, akkor az azért örülni szokott. én sk csináltam meg az aktív rendszeremet és cakli pakli 41-42 000 ft-ba került (két fali légbeeresztő van ami drágább mint az ablakra tehető, egy pára és időszabályzott ventivel, 50 nm-s társasházi kecó, műanyag ablakok turbós cirkó, nuku természetes szellőzés) ráment  kb 4-5 óra a szerelésre, meg ugye a 4x 000 ft. és megszabadultam attól a rémes büdös dohos közegtől. szóval én nem bántam meg hogy nyomulós a cég (persze az igaz hogy egy műanyag szar nem tudom mért kerül 15 000 ft-ba, illetve de, mert ennyiért is el lehet adni, sztem előállítása nincs 1000 ft sem)

hja és a havi 3000 ft villanyt is megspórolom amit a páramentesítő evett.

Előzmény: szs75 (1757)