lolxd Creative Commons License 2010.12.05 0 0 1271

Nohát a tegnapi műsor nem volt semmi...főleg maga a nagybetűs MŰSOR, nem konkrétan a versenyzők által előadott dalokra godoltam....Az első körben nekem Nikolasz tetszett a legjobban, a többiek dalválasztása egyáltalán nem jött be...Veca nem tud mozogni és gyenge volt a hangja ahhoz a dalhoz, Csaba inkább egy jóságos télapót juttatott eszembe, ahogy eldörmögte a wonderful world-öt, Tamás bugyuta dalt választott (azt hittem megőrülök, hogy megint nem normális dalt énekel a szép hangjával), Norbi meg...jó volt, jó volt, ha azt nézzük (imádom a Tankcsapdát, valószínűleg azért vagyok elfogult), de neki NEM SZABAD lassú dalt 'énekelnie'...

A második kör már kicsit jobban tetszett...Nikolas művészdala érdekes volt, már-már túl művészi és elvont, Tamás szépen énekelt, de igaza volt gesztipéternek, hogy gyakran kóvályog a színpadon és nyitva hagyja a száját is:DD...minha álmos lenne:D Csaba királylánya....nem tudom, Ákost szívesebben hallottam volna tőle, vagy valami komolyabb hangvételű dalt, pl amit a párbajban énekelt...Veca dalválasztása nagyot dobott rajta, tudták, hogy kell egy hatásvadász nóta a műsor végére...Norbi meg:D A csávó egy lol volt, amit művelt a színpadon:DD

A párbajszitura számítottam...Nem hagyhatták ki, hogy ne párbajoztassák a Vastag testvéreket, mivel kell a dráma...számítotam arra is, hogy Tamás kiesik (bár szavaztam rá:D). De szerintem egy így volt helyes, menjen csak érettségizzen le, úgyis nagy jövő áll előtte, abban biztos vagyok. Olyan gyönyörűen énekelte el a párbaj dalát, hogy csak lestem:O De eljutottam oda, hogy most már végképp nem tudom megtippelni, hogy ki fog nyerni..két adással ezelőtt Kartira tippeltem vagy Csabára...de most, h ELVILEg Veca több szavazatot kap, mint Csaba...na midengy, kíváncsi vagyok már nagyon nagyon nagyon...:D