Orsy46 Creative Commons License 2010.12.05 0 0 863

Szia! "Öt év után veheted fel az olasz állampolgárságot." engem ez a dolog érdekelne... 5 év után? állampolgárságot ne haragudj meg ha én vagyok félreinformálva de szerintem ez nagy nagy butaság... jó esteben 10 év... nekem nem kevés ismerősöm él itt kint én is már itt vagyok de senkinek nincs olasz állampolgársága ... tény hogy mindenkinek van olyan személyigazolványa mint majdnem az olaszoknak de pl ha monjduk egy másik eu-s országba utaznának nem mutathatnák fel azt személyi igazolványként ... az igaz , hogy szinte aki itt kint dolgozik szinte hangsúlyozom újra minden joggal élhet de ez már az unióba mindenhol így van. jah és még valami egyik kedves barátomnak született kisgyermeke két éve... hiába itt született és mindkét szülő jó pár éve olaszban él a gyerek nem lett automatikus olasz állampolgár... szóval nem tudom , hogy ezt az 5 évet te honnan hallottad vagy tudod? mert én eddig ilyenről messze nem hallottam... mint emlitettem legjobb barátnőm lesz olasz állampolgár jövőre vagy két év mulva és akkor már tiz éve hogy itt él és dolgozik...

Előzmény: Huszas (826)