Hello mindenkinek!
Azért felbukkanok errefelé. :)
Itthon tornázok, Béres Alexandrára. Ezen a héten kicsit hanyag voltam, még egyszer nem vettem rá magam, de sebaj, majd ma is, meg holnap is beiktatom, aztán akkor 2 meglesz a héten, az is valami. :)
Eljárni nem fogok én sehova, ahhoz lusta vagyok. :D Na meg miért adjak ki olyanért pénzt, amit én is megtudok itthon csinálni? Tudom, sóher dög vagyok, de ez van. :))
Hányadik kerület? Dunsztom sincs, de mindjárt megnézem Neked a címet.
1039 Budapest, Királyok útja 319. -> hogy ez hányadik kerület, nem tudom, de annyi biztos, hogy kint van a világ végén. Minden nap fél 4-ig lesz oktatás, még pénteken is... basszus, mire én hazaérek. Pláne, ha behavazódik. Ráadásul hétfőn reggel 7-kor indulunk a Lisztből. Hát mikor kell nekem kelnem? Jó korán... Basszus. Csak mérgelődök picit. :))
Az a jó benne, hogy az oktatás helyben van, szóval reggel kikelsz az ágyból, reggeli, oszt irány az oktatásra. :)
Ezt már én is megfigyeltem. Kelhetek akármikor, akkor is mindig hiányzik egy kicsi. Mert tudom, hogy korábban keltem, ergo több időm van tötyörögni. Ja, persze. :)) Szóval így ugyanott vagyok, mintha nem keltem volna korábban. Hjaj, sose jó ez, sehogyse. :))
Amúgy én nem szoktam futkározni. Mindig elérek egy pontra, hogy na, akkor innentől már mindegy, lesz ami lesz, elérem azt a buszt, amelyiket elérem.
Amúgy buszról jut eszembe. Péntek. Megyek a buszra. Ugyebár leesett 3 csepp hó, és behalt a közlekedés. 15 perc után semmi. 7-esre vártam, erre ellenkező irányból a következő 17-es előbb felbukkant, szóval futás inkább arra. Útközben szembetalálkoztunk a 7-essel. Akik maradtak a buszmegállóban, azok egy jó fél órát várhattak, fagyoskodhattak. De, ahogy mondták a rádióban, felkészültek a télre... Ja, csak a havazásra nem...
Tetszik, ahogy megfogalmaztad ezt az élet értelmés mondatot...
Na ja, de egy nagy áruházban annyi eladó van, hogy szépen be lehet őket osztani egy egész napra, osztán szórakoztatja ő az eladókat, csak mindig mást. :D
Na jó, nem tudom, igazából ezek mit csinálnak álló nap, mert külső szemmel csak annyit látni, hogy tényleg fel s alá sétálgatnak, és beszélgetnek ezzel-azzal. Igazán munkában még egyet sem láttam - ergo, hogy nagyban ügyelne a rendre, és helyreteszi a rendbontókat. Ha csak az nem számít munkának, hogy hallottam, ahogy a recsegőjükbe beszélnek... :)
Pedig én szívesen megölelgetnék ott egy követ. Gondold el, mennyi energia lehet benne... ott aztán fel lehetne töltődni. Persze, gondolom magának a helynek is van egy pozitív kisugárzása, ami jó hatással van az emberre, de a fizikai kontaktus ezt százszor jobban felerősítené.
Amúgy hidd el, nagyon sok olyan turista van, aki nem érzi át a helyet. Aki csak azért megy el, hogy otthon elmondhassa, én ott is voltam, és láttam... Ha tényleg csak azok mennének, akiket elvarázsol a hely, és érdekel a milyensége, akkor kb. fele annyian lennének, mint most. De lehet, tévedek, ez csak az én véleményem.
Ha már drámázol, és benne vagy, akkor nehéz megfékezni... ergo nehéz nem eltúlozni. De én azt mondom: mindegy hogy, csak legyél túl rajta, mert az a lényeg, hogy képes legyél továbblépni. Persze, csakis úgy, hogy közben másra ezzel nem vagy hatással. Mert akkor már nem csak rád tartozik.
Szerintem az emberi természet ilyen. Drámázás nélkül egyszerűen nem tudjuk elengedni a dolgokat... Egy kicsit mélyre kell mennünk, hogy utána fel tudjunk kapaszkodni.
Örülök! ^^
Én is megvagyok, köszönöm szépen. Valamikor dec.ben illene elnéznem az orvos irányába. Fél éve nem voltam, és azért félévente egy konroll vérvétel nem árhat. :)