by-169
2010.12.03
|
|
0 0
1830
|
Hajnalban kint volt a hat ajtós benga forgalomban. Ma volt szerencsém látni a 404-es piros szinű ikarus trolit:) Ő pontosan indult 4A járatkén. Én a 403-al jöttem el ami 2A volt előtte szerencsétlenkedett a 371-es 3-as nem nyílt ki az első ajtó és a buszvég előtti kereszteződésben az áramszedőket rakosgatta a sőfor az autósok legnagyobb örömére. Mivel késett a vonatom majdnem egy 1 órát ezért tettem egy kört a 489-es bengával. Izgalmas volt visszaútban majdnem elkaptunk egy autót jó fékje van. Majd álltunk pár percet a villamosvezető valami papírt ir meg beszélgetett az autósal. Majd városházánál kirakott minket és visszafogott az Egyetem irányába. 503-as Vásáry István utcán állt mögötte rendörök mérécskélték a 2 járdasziget távolságát a sinek felett. Nagyállomáson sok ember várta a villamost vártam hátha beáll a hat ajtós tartalék de helytelenben jött a 506-os Nagyállomásra. Felvette az utasokat és már indult is vissza Egyetem felé. Még helyszíneltek addig egy vágányon ment a forgalom. |
|