afrikacsaba Creative Commons License 2010.12.03 0 0 279

Hello,

Valószinü szétcsúszott a tömlő, valahol a kaszniban én nincs ellenállása a folyadéknak azért van fura hangja (én is igy jártam)

Esetleg megtört!

Az enyémen 1997évj. 1 motor van egy tartállyal de két tömlőkivezetése van tehát polaritásváltással (forgásirány vált.) oldódik meg hogy előre v. hátra spricceljen, tehát ha zug akkor müködnie kéne elvileg!

Próbáld meg hátrafelé kicsit több ideig müködtetni, előbb utóbb megjeleni valahol a folyadék, azért óvatosan :)

Egyszer gyulladt ki, de már akkor piros alatt volt! pucoltam már ki  a tankot, megnéztem a szintjelző elektonikáját, hát elkeseritően kevés volt a gázolajszint, mikor jelzett a tartalék!

Szerintem ha nem akarsz ottmaradni sehol, akkor tankolni kell ha kigyulladt!

Szerintem csak a bizti öv beszerelésével nem oldódik meg a 2-5 fős probléma, de ha sikerül ird meg mi volt a menete!

A gallytörőkkel kapcsolatosan nem akartam általánositani, de java része felül csak a lökháritó 1,5mm-es merevitőjéhez van csavarozva, és csak alul az alvázra, meg vékony az anyaguk is!

Régebben terepjáró épitéssel (átalakitás) foglalkoztam, raktam fel néhányat, és láttam is minimális

koccanástól ráhajolni az autóra ugy hogy még a motorháztető sem nyilt!

Én is sokat járok erdőben, nehéz terepen, nekem egy 5 mm-es lemezből készitett komplett löháritó van ami 12 ponton rögzitődik az alvázhoz, persze ez extrém megoldás csak megemlitettem!

Szóval jó a gallytörő is csak massziv legyen!

A check lámpa nem jó ha villog, lehet kontakt hiba de komolyabb is!

Mielőbb meg kell nézetni! Gödöllőn a Nissan-nál 5 körül dugják rá a computert!

A kapcsolható összkerék kérdéshez csak annyit, ha automata féltengely zár van a vasban az a nissan 4x4 hajtásláncában a leggyengébb láncszem!

Ha elakadtál, tehát forog a hátsó kerék a jégen, sárban, raksz egy 4x4-et és finoman indulni, mert ha hirtelen nagy gázzal indulsz nem tud 100% összekapcsolni, de már hajtana ilyenkor megy szét!

De legeslegjobb ha látod,gondolod hogy kelleni fog előtte berakod, aztán az 1-2 méter gurulás után tuti összezár az autómata agy!

Tolatni nem szabad elfelejteni, azt sem szeret!

Remélem segitettem!

Üdv.

Előzmény: Xiren007 (268)