Én a Clone Wars esetében jobban örültem volna egy Animatrix-szerű látványvilágnak és teljesen más rendező gárdának. Ugyan nem szeretem az Animét, de még mindig jobb lenne, mint egy Cartoon Network vacak, ami mellesleg kb nulla tartalommal bír az "Extended Univerity" szempontjából. Most jött ki egy új Star Wars könyv... inkább az ajánlom, mint ezt a rajzfilmet. Sajnos ez csak egy tipikus amerikai rajzfilm, szinte semmivel sem viszi előrébb a sztorit, de a gyerek jót mulat rajta, mert Skywalker a színes fénykardjával suhog benne párat, meg droidokat gyilkol. Ráadásul az egész estés Clone Wars animációs film volt mindennek teteje, mely egyenesen keresztülfúrja az egész történetet az idióta baromságaival. Olyan dolgok vannak benne, amik a filmek és az "Extended University" szempontjából összeegyeztethetetlenek... ilyen például, hogy Anakinnak saját tanítványa lesz...
...miközben a Revenge of the Sith alaptörténete és az egész univerzum későbbi története azáltal változik meg, hogy Anakin akarata és folyamatos bizonyítási vágya és türelmetlensége ellenére sem léphet feljebb a tanítvány fokozatnál. Tanítvány pedig nem kaphat saját tanítványt... a Clone Wars pedig az Attack of the Clones és a Revenge of the Sith között játszódik... a második epizódban tanítvány, a Clona Warsban mester, majd a Renege of the Sithben pedig újra tanítvány aki azért pusztít el egy egész galaxist, mert a mesterétől nem kapja meg az előrelépési lehetőséget, ezért a sötét oldalnak enged. Totális paradoxon az egész, összeegyeztethetelen és logikai bukás.
Na mindegy... jól kimérgelődtem most magam! :D A Clone Wars egy szar... ez nem kérdés. Aki szereti nézze, de egy igazi Star Wars rajongó sosem fogja elismerni! :)
Sorozatokra visszatérve: A Boardwalk Empire-el kicsit lemaradtam, az utóbbi 3 részt nem láttam! Na nembaj, majd a téli itthon ücsörgés alatt lesz rá időm, úgyis csonka évaddal jön. Aki meg nem akarja eredeti nyelven nézni, annak jó hír, hogy az HBO valamikor januárban kezdi el nálunk is Gengszterkorzó néven! :)
Meg most az AXN-t szoktam nézni ha otthon vagyok, van pár nézhető sorozatuk.