steve65 Creative Commons License 2010.12.01 0 0 83

Sziasztok!

Digit klímások segítségét szeretném kérni. Nekem még mindig nem sikerült rájönnöm hogy, hogy is működik.

Tudom van az AUTO gomb és az elméletileg megold mindent, de én ha nem muszáj nem vagyok a klíma híve.

Szóval van amikor nem szeretném, hogy dolgozzon a klíma. Én "józan paraszti ésszel" azt gondoltam, hogy például leveszem a levegő hozamot minimálisra, a kijelzőről ugye eltünik minden akkor klíma leáll, na ez nálam nem így van a klímám ugyanúgy dolgozik tovább. Már jártam úgy, hogy a klíma csöveimen jég réteg keletkezett, úgy figyeltem fel rá,hogy bentről hallottam a klímám ki-be csattog. Ja az enyém már kuplungos, mert állítólag létezik nem kuplungos kivitelűek is. Hozzá teszem az AC gomb nálam nem mérvadó, hogyha látom a kijelzőn akkor sem biztos, hogy megy ill. fordítva,játszadozni kell vele.

Szóval a digit klímások felé szólna a kérdésem, hogy ez nálatok is így van-e vagy csak az enyém bugos.

Nem 1 klímásnál jártam már, az egyik valami relével akarta megoldani BSM hibára gondolt. A másik azt mondta szoftver probléma, akkor felkerestem 1 márkaszervízt, szoftver frissítés céljából a reakció az volt, hogy ez ilyen nem biztos,hogy segít rajta.

A 3. rosszul van betanítva a BSI, de ő ilyenhez nem ért. A szakiktól kérdezném ez a betanítás gond lehetséges?

Remélem jól szedtem össze a problémámat ha nem, nézzétek el nekem számomra is ez a digit klíma elég kaotikus. :((

Várnám a digit klímások és a szakik észrevételét.

Üdv,: steve