Boszorka Creative Commons License 2010.11.29 0 0 46089

Szeged mindig is egy remek város volt. Ezt el kell ismernem, Pest imádatom ellenére is. Mi a szüleimmel ott éltünk 1941-49 között, a Szechenyi téren laktunk és igazán csak jó emlékeim vannak a városról. Most is csodásan rendben van tartva, legalább is a belváros. A Szechenyi tér gyönyörű, gondolom nem novemberben.

A nemzeti szinház igazgatóját igazán nem szeretem és nem azért amiért a nép nem szereti, hanem amugy. (Na ezt fejtsd meg!) Igaz a szinház maga is felnyomja a vérnyomásom percek alatt.:-(((

A vezetési morál javitásáért még rengeteg büntetést kell majd kiszabni, na meg be is hajtani. Talán javult már mostanra a helyzet. Néhány éve az emberek a büntetéseket simán a szemétbe dobták. Mindenféle személyiségi jogok alapján, képtelenség volt behajtani.

Azért kérdeztelek, hogy hogy láttad a dolgokat, mert én ha otthon vagyok ott élek benne, már elég régóta. nemigen bizom a saját objektivitásomban.

Reméljük összejön még egyszer egy skype és akkor majd még mesélsz. Én meg 2 hét mulva megyek, néhány hétre haza. 

Előzmény: Törölt nick (46087)