Pelle:
"Lányok, lenne egy kérésem felétek: akik már régi motorosok erre, mint jómagam, emlékeznek rá, milyen nagy élet folyt az indexen a Szülés, terhesség 4.0 topikban. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173962 Ez annyiban más, mint a babák kora szerint tömörülő topikok, hogy mind a terhesség különböző szakaszaiban lévő, mind már gyerekes anyukák fórumoznak, tanácsokat adnak terhesség, szülés témában. Ezen keresztül vezeti Allia már hosszú-hosszú évek óta az indexes babák születési híreit (gólyahíreket), szüléstörténetek is ezen keresztül kerülnek be a memoárok közé: www.indexesbabak.uw.hu oldalon meg lehet nézni. Ezen a topikon lehet bejelentkezni az indexesbabák táblázatba mint várandós anyuka, és később ezen anyukák történetei kerülnek be a gyűjteménybe. Sajnos, a topik forgalma elapadt az utóbbi időben, ebben mi magunk is hibásak vagyunk, régen hagyomány volt ott is részt venni, örömmel mentünk:-( kérlek benneteket, hogyha Ti is úgy gondoljátok és van kedvetek, jelentkezettek be a táblázatba, ne hagyjuk veszni ezt az indexes hagyományt, a mi társaságunkat is az index hozta össze;-) Köszönöm!"
En nagyon szivesen csatlakozom, bar az elso babamnal nem tudtam, h oda is kell irni ahhoz, h megorokitsek tablazatban a gyerkocot, de a "sajat" topicba tisztesseggel irogattam. Mikor kerdeztem, miert nem vagyok benne a tablaban, es beirnanak-e, eleg kajla valaszt kaptam, h hat talan sziveskedtem volna oda is irni.
A Zindexen keszultem a terhessegre (felkeszulos) aztan itt babaztam (2008 masodik) es megse irtak be a Zindexes babakhoz.
Rosszul esett, na.
Mi lenne, ha Allia beirna az elso gyereket is? :-) Lennel olyan kedves, Allia? :-)
Mostani:
Korom:28
Kiiras: 2011.05.11.
Korhaz: Szt. Janos
Nevek: meg nincs
Hirhozo: meg nincs