Doktor Toka Creative Commons License 2010.11.29 0 0 23901

Hehe, megijedtem, hogy én voltam az a druid, aki Jimbonak DM-ben tankolt tegnap, de azért én legalább maciformában csináltam. Igazából nem volt egyszerű, mert mindenki lőtt, amit látott és a mobok össze-vissza futkostak. Estünk-keltünk végig, de azért jó volt a maga kaotikus módján. Amúgy újra van designolva az egész insta, alig ismertem meg, Van Cleef sincs már :((((, helyette valami Murloc a főboss, WTF.

Asszem itt az ideje elolvasni valami druid tanking 101-t, mert egyelőre nem igazán tudom hogy kéne. Van 1 taunt, 1 valamiféle területre ható debuff kiáltás, és 2 heroic strike-ra hasonlító valami. (Utoljára warriorral tankoltam, vaníliában.) 2,5 év ranged dps után elég nagy változás. (Pláne, hogy másfél éve nem játszottam.)

Amúgy viszont sokminden változott, szerintem előnyére. Ez pl. mióta van, hogy bányászásért kapok xp-t? Ráadásul többet, mint amennyi egy mob megöléséért jár...

Sztori: kiesett a savory saviate delight reci. Nagyon örültem neki! Hello 1000 g! Aztán megnéztem az AH-ban, hogy van bent 20 db, legolcsóbb 50-ért. Hab a tortán: 2 óra múlva kiesett mégegy, akkor már csak 22-t ért. Nerfelték a droprate-t?