Sziasztok!
Legutóbb 4 évvel ezelőtt írtam ebbe a fórumba, hogy megosszam Veletek a 2006-os wimbledoni élményeimet...Hatalmas élmény volt látni élőben a példaképemet, életre szóló élmény!
Az, hogy ismét írásra ragadtatom magam, az ismét egy élmény megosztása miatt van.
Kb. egy héttel ezelőtt sikerült kézbe vennem Andre Agassi önéletrajzi könyvét az Open-t. Életem legjobb könyve volt, lehetetlen volt lerakni egy percre is, és 3 nap alatt ki is olvastam. Anélkül, hogy elárulnék bármit is, ami a könyvben van, ez a könyv egyszerre megrázó, megdöbbentő, érdekes, megható, megszívlelendő, példa értékű, elgondolkodtató és nem utolsó sorban humoros, és szellemes. Andre tényleg megnyitja a lelkét és a szívét és olyan közel engedi az olvasót, amennyire csak lehet! Olyan világba enged "emberközeli" betekintést, amit mi csak a filmekből, tv-ből, újságból ismerünk.
Mindig is Andre Agassi volt a kedvenc játékosom, mert amit a tenisznek a sportnak adott felbecsülhetetlen, de amit ebben a könyvben leír, az sokkal többet adhat a Világnak. Remélem, hogy sportolók, fiatalok és felnőttek milliói olvassák majd, és tanulnak belőle...Ajánlom mindenkinek!!!
Ádám