Gyurica úr Creative Commons License 2010.11.27 0 0 19100

„Szerintem meg egyáltalán nincs túldimenzionálva.”

Ha csak egyszer szólítja meg valaki nyilvánosan (olykor „kedves Eszter”-nek titulálva) azt a jóembert, aki neonyilas propagandát folytat a sajtóban (s a véleményét minden „megrökönyödés” ellenére sem vonja vissza), az illető már azzal túl van dimenzionálva. Morálisan. Intellektuálisan pedig akkor van túlméretezve egy olyan szellemi kapacitással bíró publicista, mint Babarczy Eszter, ha „vitába” szállnak vele (bármiről). Továbbá: Babarczyt Esterházy Péter is, Almási Miklós is messze túldimenzionálta annakidején. Erről beszélek.

Vannak relációk, melyek szerint a túldimenzionáltság nem (szöveg)mennyiségi kérdés.

„Aki itten túldimenzionál, az nem más, mint tenmagad - Gyurica úr, hogy több ezer felejtett neved ne is említsem. A tizenkilencezer hozzászólásból, nem számolok utána, valószínűleg több mint felét voltál oly szíves ide dimenzionálni. Ami nem baj. Végül is marad a gyerek, ha játszik. (Na jó!...korosodó gyerek)”

És? Akkor most mit akartál ezzel elnyekeregni? Nincs tárgya a mondatodnak! Kit dimenzionálok túl? Babarczyt, vagy „tenmagam”? Ha Babarczyt, akkor milyen alapon állítod egy mondattal elébb, hogy Babarczy „egyáltalán nincs túldimenzionálva”? „Szerinted” alapon? Jó, de akkor meséld már el: mit ér a véleményed (a „szerinted”), mire mész szerény megítéléseddel, ha magad cáfolod a saját szövegedet?

Ha viszont (szerinted) nem Babarczyt, hanem magamat dimenzionálom túl, akkor marad a többször föltett kérdés: miért olvasod (nyilván eszelős módon), miért dimenzionálod túl egy korosodó gyerek teljesen érdektelen öntúldimenzionálását?

Én ugyanis meg vagyok győződve arról, hogy jó, amit írok. Ezért írom, és ezért olvasom vissza stb. Te pedig meg vagy győződve, hogy a szövegeim rosszak, a fórumozásom túladagolt, érdektelen, fölösleges, szükségtelen, indokolatlan, ostoba, felejthető, sőt „felejtett”, redvás, ótvartetű… ami belefér. Elhiszem. De miért olvasod?

Rendben van, elismerem, túldimenzionáltam magam. De, hidd el, muszáj volt ezt tennem, muszáj kompenzálnom, hiszen Babarczy meglehetősen alulméretezett engem! Gondolom, elkerülte a figyelmedet, ezért idézem, és csak most, csak neked :

babarczyeszter válasz | 2009.03.20 11:57:43 (13353)

… fogadd mély együttérzésemet, hogy neked már nem áll fel...

Előzmény: (13350)

Na, ezt miért tette? Többször kérdeztem. Szerinted miért nincs rá válasz? Azt ugye értem – hiszem én is voltam óvodás –, hogy egy igyekvő amazon, ha nagyon szeretne végre ő is legyőzni egyszer egy mocskos macsót a nagynyilvánosság előtt, s ha nincsenek hozzá érvei, nincs hozzá megfelelő mérvű agyberendezése, hát leleményesen rápattan a „vitapartner” elképzelt bránerére, ezt értem. Így hát azt kérdeztem: Babarczy Eszter miért épp az IRL-nickjén csócsál virtuális hímtagot? Miféle nő az ilyen?

„… hogy több ezer felejtett neved ne is említsem.”

Nem is kell említened, elég, ha Babarczy Eszter emlegeti, olyannyira, hogy ő még a legelsőt sem felejtette el.

babarczyeszter válasz | 2009.03.20 11:57:43 (13353)

Kedves EG, kérlek, fogadd mély együttérzésemet...

Előzmény: cigányok ideje (13350)

Látod-látod, nem mindenki oly feledékeny, mint amilyen te vagy!

Előzmény: Gondoljátok meg (19096)