Thelan Creative Commons License 2010.11.27 0 0 24106

Szia Ozska!

Először is szeretném leszögezni, hogy nem akarlak megilyeszteni, igazán távol áll tőlem. De azt gondolom, hogy többet ártok azzal, hogy ha szépítem a dolgot, mint hogy ha leírom neked az igazat. Nem ?

A helyzet a következő, mivel engem úgy kezeltek az elején, hogy ez csak fekély, sipollyal, nem is gondoltak a Chronra ezért nekem fájt a szalag behelyezése, mivel totálisan gyulladásban volt mindenem. Bár kaptam érzéstelenítést, de ettől függetlenül, sikerült 30 évesen úgy sírnom mint egy kis gyerek. Most a kérdés az, hogy neked az egész sipolyt ki akarják mettszeni, vagy csak tehermentesítik? Bár hol olvastam utána a chronos-oknál a sipoly soha nem múlik el magától csak nyugalomba kerül és gyakorlatilag nem érzel semmit. Amúgy neked fáj? (gondolom igen). Szerinem kérdezz utána mindkét esetnek, hogy melyik a legmegfelelőbb a mettszés vagy a tehermentesítés. Még mindig azt mondom, hogy ne aggódj. Kapsz valamamit a sipolyra? Én norcainos kúpot kaptam, ami a fekélyt elmulasztotta. De a sipoly nem múlt. Miután 04.13-án behelyezte a gumiszalagot utána jobb lett, de teljesen a fájdalom nem múlt el,viszont biztosan állíthatom, hogy elviselhető és együttélhető volt. Tényleg. Miután a proktológusnak a műtétet követően a harmadik hónap után feltűnt (bár én rákérdeztem hamarabb is, hogy nem-e chron),  hogy a sipoly csak nem gyógyul utána küldött el orvoshoz. A lényeg a lényeg, hogy a cifran és a supplin volt az ami teljes mértékben nyugalmi állapotba hozta. Nagyon sokat használtak neki. Remélem, nem ilyesztettelek meg. Más: voltam diatetikusnál, elmondott mindent, hogy mit hogy kell enni. A helyezt az, hogy nagyon nehéz betartani. Csak én vagyok ilyen gyenge, vagy más is "félre lép" néha? Sokszor olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy ha eszem. Mellesleg a medrol miatt még a vasszeget is megenném.  :-)

Szia MaMy!

Azt mondta a nődoki, hogy ha levesznek a medrolról, utána szinte azonnal el kell kezdeni a babára koncentrálni. Tehát gondolom pár hónap. Nagyon jó lenne már, hogy ott tartanánk. Elkeztünk ezzel a témával foglalkozni már mint, orvosoz járás, vitaminok ...stb. És akkor jött a chron. Mondanom sem kellett, hogy egy világ omlott össze bennem. Ezért a férjemmel inkább nem is beszélünk erről a témáról. Mindkettőnket rosszul érintette ez a dolog. Pedig már annyi tervünk volt. Hogy rendezzük át a szobát, mi lesz, ha kiderül...stb. De remélem, hogy hamarosan elhagyhatom a medrolt.

Előzmény: ozska (24103)