ozska Creative Commons License 2010.11.26 0 0 24103

A dokim azt mondta, kapok "kábszert" előtte, remélem,nem fogja addigra elfelejteni. Ha meg igen, akkor szólok, jó, hogy mondtad, mert ezek szerint ez jár.

Thelannak:

Én a terhességem előtt 1 évvel abbahagytam az Imurant, kb. 4 hónappal előtte pedig a Pentasát is. Semmi bajom nem volt. A terhesség pedig maga volt a mennyország. Komolyan mondom, soha jobban nem voltam. Egyszer görcsöltem be, úgy a 3. hónap táján, mert azt gondoltam, sok zöldséget kell ennem, mivel kismama vagyok, ezért egy délelőtt megettem negyed kiló savanyúkáposztát meg fél fej nyers(!) zellert kevéske zöldborsóval. Hát, ezt nem kellett volna. Ne aggódj, azt olvastam mindenhol, hogy a terhesség direkt jó a mi bajunkra, mert gyengül közben az immunrendszerünk. És tényleg. Meg voltam győződve róla, hogy meggyógyultam. Aztán két nappal a szülés után jött a hasmenés, most tartok a sipolynál...Igazándiból mindent megint így csinálnék, azzal az eltéréssel, hogy miután befejezem a szoptatást (ez nálunk 10 hónap volt), azonnal elmegyek dokihoz és kezdem a gyógyszereket.

Az orvosok egyébként letoltak, amikor mondtam, hogy nem szedek be semmit, de nekem ne mondja senki,hogy ezek a gyógyszerek nem mérgezik a magzatot vagy az újszölettet!! Úgyhogy, azt javaslom, ha vége a medrolnak, vágjatok bele nyugodtan, meglátod, jobban leszel. Csak ne hanyagold el magad úgy, mint én, a szülés után!!!Ami a babát illeti, nem tudom, hogy örökölt-e ebből a nyavalyából valamit. Ezt még senki sem tudja, mármint, hogy örökölhető-e. hasfájós volt ugyan szegénykém, de ennek szerintem nincs köze a Crohnhoz. Vagyis nagyon remélem.

A műtétről: miért fájt? Hogyan érzéstelenítenek? Sehogy?! Most megint betojtam. Az nem lehet, hogy szépen lassan elmúlik? Naivitás? 

Előzmény: Thelan (24102)