Thelan Creative Commons License 2010.11.26 0 0 24102

Szia Ozska!

Sajnos nem tudom, hogy pontosan mi lett a véreredmény, mert az Orvosom annyit mondott, hogy minden rendben. Most pont tegnap voltam megint vérvételen. Szerintem most rosszabb lesz, mert kezdek rosszul lenni megint. Elkezdett fájni a hasam. Lelkileg hol fent vagyok hol lent. Most éppen jól érzem magam. Elszeretnék neked mondani valamit. Nálam sipollyal kezdődött minden. Egy éven át kezeltek és senki nem gondolt arral, hogy Chron-om van.  Egyáltalán nem gyógyult. Konkrénat elviselhetetlen fájdalmaim voltak. Aztán 2010.04.13-án megműtöttek. Ekkor egy tehermentesítő szalagot helyezett be a doki a végbélen át. A lényeg amit mondani akarok, hogy bár még ha fáj is (nem akarok szépíteni), megéri a műtétet vállalni. Utána sokka jobban leszel. Ne félj tőle, bár azt ajánlom, személyes tapasztalataim alapján, hogy ne menj egyedül. Igen is vigyél magaddal valakit, aki támogat ebben a helyzetben. Ne aggódj, minden rendben lesz. Nekem a gyógyszerek tünetmentesítették teljes mértékben, de a műtét után sokkal jobb lett. Lenne még egy kérdésem hozzád, (persze amíg medrolt szedek szó se róla) aki chron beteg, a terhesség ideje alatt van-e valami ami máshogy történik mint egy "normásli" terhességnél? Azért kérdezem, mert mi is babát szeretnénk, csak kicsit (nagyon) aggódom, hogy nehogy baj legyen a terhesség alatt és utána babával. No, kicsit hosszúra a mondandóm. bocsi.

Előzmény: ozska (24100)