Törölt nick Creative Commons License 2010.11.24 0 0 771

"Mivel mindenképp egy rossz dolog következik be mégis milyen idokkal tolnám ezt későbbi időpontra?"

Nem gondolod, hogy inkább az a rossz dolog, hogy egy emberi élet felett ilyen egyszerű és könnyű dönteni?

Gondolod, hogy én nem találkoztam abortuszra váró nőkkel? Soha nem láttam olyat, akinek ez egy jól használható eszköz volt, bár simán vállalhatta volna a gyereket? - Tudom, ezt ne én döntsem el.

Nos.

A barátnőm húga egyik augusztusban terhes lett a barátjától, de épp szakításban voltak, és kitalálta, hogy vissza akar menni Amerikába, így elvetette. Viszont mégsem szakítottak és decemberben összeházasodtak és minél hamarabb babát akartak. Márciusban vetélés. Augusztusban újabb terhesség - ezúttal más pasitól, és mivel ikrek voltak, hát nem ment abortuszra, megtartotta őket. Sikertörténet. Ha nem ikrek lettek volna, elveteti. : ))) Ennyin múlt.

Ilyennel mondjuk nem találkoztam másikkal, de elég sok olyannal igen, ahol nem egészen értettem a krízishelyzetre való hivatkozást.

Nem az én tisztem megítélni a válsághelyzetet, nyilván. De nem értem, mire van ez a válsághelyzet-elvárás, ha egyszer úgyis csak annyi kell hozzá, hogy valaki azt mondja, ő abban van. _Ez_ az álszent.

Előzmény: Törölt nick (759)