"mivel soha egyetlen szóval nem írtam, hogy egyénenként a szülők akár a 7. hónapban azt mondják: abortuszt szeretnék és én még nem érzem, hogy kapcsolatban lennék és öntudata van."
De ezt megtehetné akárki. Azt mondhatná, hogy nem érzi, hogy kapcsolatban vannak és öntudata van. Hiszen ez mindig egyénfüggő. Ezért mondom, hogy nem lehetne az élet védelmét arra alapozni, hogy a szülő mit nyilatkozik a magzat tudatáról és a kettejük kapcsolatban létéről.
"sőt, kifejezetten írtam, hogy jó a jelenlegi szabályozás, ami a megmozdulásig engedélyezi ha jól tudom."
A 12. hétig van elvileg a normál abortuszhatár. Nem tudom, mit értesz "megmozduláson".
""Mitől provokáció, ha kérdezek? Szerintem ne személyeskedjünk."
igen, provokáció mert a kérdésedbe azonnal beleszövöd az állítást és a vádaskodást is."
Bocsi, de milyen vádaskodást meg állítást szövök bele? Én csak kérdezek, esetleg szerintem problémásnak tartott eseteket hozok fel.
"a személyeskedés is innentől Rád vonatkozik elsősorban ugyanis Te meghatározod, hogy mikortól számítod embernek és ezáltal attól a ponttól gyilkosságnak titulálod az abortuszt."
Mindenki meghatározza, hogy mikortól számítja embernek a magzatot, gondolom, rájuk is igaz az, hogy onnantól gyilkosságnak titulálják az abortuszt - mivel én konkrétan ezt a szót le sem írtam...
"Ezáltal gyilkosnak aki másként gondolja az emberi mivolt létrejöttét."
Dehogy. Azt, aki másképpen gondolkozik, miért tartanám gyilkosnak?