Istenkém, mennyi mindent kaptam én ezért a választások éjszakájét követően, hogy bérrettegő vagyok, és hogy olyant jósolok, ami soha nem következik be:
Részvételi adatok
(Fórum » Politika, közélet » A PoliDili » Részvételi adatok) Transylvanianmixedgrill válasz | megnéz | könyvjelző 2010.04.25 22:01:32 © (12356)
No, kérem szépen, megvan a 2/3-ad, el kell kezdeni dolgozni!
Szóval. először is kezdjük a legfontosabbal: ki kell penderíteni minden szocit, vagy szoci "gyanús" elemet az összes létező pozícióból, be a helyükre azonnal a slepp összes fiát-borját, hiába no, nagy a munkanélküliség, be kell tömni az éhes szájakat.
Aztán azonnyomban megviszgálni, mennyi pénzt, vagyont lehet villámgyorsan átutalni a porzó pártkasszába törvényesen és persze törvénytelenül (a jogászok majd 2/3-dal megoldják, oszt jónapot!)
Harmadrészt be kell indítani a Fidesz közeli vállalkozásokat, csókosokat gyors, meghívásos pályázatokkal.
Negyedrészt, a lehető leghamarabb pénzt és pozíciót kell adni a jobbos médiumok szereplőinek, megköszönve eddigi munkásságukat, akinek lesz egy nagyon fontos feladatuk: napi 24 órában közvetíteni az "elszámoltatás" eseményeit, amelyek árnyékában kényelmesen el lehet végezni az első három legfontosabb feladatot...