Boszorka
2010.11.24
|
|
0 0
46082
|
Teljes mértékben egyetértek. Ami itt megy, az már tömeghisztéria és sajnos az USA rákényszeritette ugyanezt egész Europa légiközlekedésére.
2 napja kaptunk levelet a Deltától, amiben leirják az uj szabályokat. Vessél le mindent magadról amiben fém lehet. A női melltartó merevitője is kijelez és tapogatásra ad okot. Na ettől aztán már teljesen kiakadtam. Amugy is utálom az egész cirkuszt, persze nekem könnyű nagymértékben fatalista vagyok.
Nem tudom az ellenőrzést végző biztonságiaknak milyen képzésük van. Feltehetően semmi csak azt tudják, hogy a (hülye) előirásokat be kell tartani. Szánalmas nézni, ahogy valóban idős (nem én:-)))) embereknek parancsolgatnak, ezt vegye le meg azt. tegye ide a holmit meg oda. Aki ritkán találkozik a jelenséggel teljesen meg van zavarodva a végén. Talán tudni kellene disztingválni, de ahhoz már valamennyi józan és és itélőképesség is kellene.
Végül pedig irtó kiváncsi lennék hányan gazdagodtak meg ebből a biztonsági üzletből, mert aki kitalálta annak ez nagyon bejött.:-((( |
Előzmény: Mr Spock (46081)
|
|