Jackhamma!
Pár évvel ezelőtt én is be voltam indulva,hogy vásároljak egy nyílpuskát, nagyon megtetszett ez a fajta lövészet . Körülnéztem, informálódtam, és végül egy Szigeti-féle melett döntöttem több szempontból is! Mint utólag kiderült jól is választottam. Még valamikor 2007 tavaszán vettem meg, és azóta amikor csak engedi a szabadidőm mindig lövök vele. (ez kb. heti 1-2 alkalom) Akárhogy nézem már 3 éve van meg, lassan ugye 4, de nem panaszkodhatom rá. Nyílvesszőt kellett csak rendelnem pluszba, mert az kezdetben elfogyott, de mióta beszereztem egy normális céltáblát, azóta a vesszők is tovább bírják!
Az általad említett másik puskát én nem ismerem, ugyhogy arról véleményt sem tudok mondani!
A lényeg, hogy mondhatni elég sokat használom, de bírja a strapát, és nem is került sokba. Megvagyok elégedve vele. Ennél olcsóbb puskát meg szerintem nem érdemes venni, mert azok olyan hibákat relytenek, amiket megtapasztalva az ember kiszeret a nyílpuskából.
Pár hozzászolással ezelőtt olvastam, hogy valaki azt írja, hogy kipróbálni jo az is ami kibír párszáz lövést, de nem tudom! Én személyszerint nem dobnék ki 30-40 ezret az ablakon, mikor 60-70-ért már elég jók vannak!
Ha esetleg érdekel még pár dolog, tapasztalat ezzel kapcsolatban akkor csak írj!