-cc- Creative Commons License 2010.11.23 0 0 1684

Tán két hónapja lett berakva nálunk az Aereco egyik (zárható, korábban már többször citált) típusa. Az 55 nm-es lakás egyik végében lévő nagyszoba ablakába lett berakva egy darab. Korábban ebben a szobában vetette meg lábát a penész.

Nos, kb két hónap működés van a hátunk mögött - és bár brutál hidegek ugye nem voltak kint - és eddig szerintem alapvetően kellemes klíma uralkodik a lakásban. Vettem egy páratart. mérőt is, 55 környékén van jobbára, néha van, hogy 62. Ugyanannyit szellőztetük mint eddig bármikor (két kisgyerek, tehát nem sokat:) és eleddig penésznek nyoma sincs hál' istennek.

A lakás másik végén lévő hálószobában persze reggelente azért van víz (roló-két függöny "szigetel" belülről), de talán ez betudható a gyenge ablaknak. Penészesedés itt sincs eddig, páratart. legmagasabb mért értéke itt is 62 vol.

Akik nálunk szerelték be kulturált, tiszta és tisztességes munkát végeztek. Utólag persze azt mondom, hogy egy gyakorlott ember által otthon is kivitelezhető szerelésről van szó. Korábban leírtam, hogy ők kik, náluk tehetsze esetleg próbát, ha más szakemberek "nem akarnak dolgozni"

Egyszóval eleddig pozitív tapasztalatok. Tavaly ilyenkor már szerintem túl voltam az első hipós penészpusztításon...

Előzmény: prepa (1683)