Törölt nick
2010.11.22
|
|
0 0
1304
|
És kik mondják? Jaaa! A jehovák. Soha nőt nem bántottam! Se szóval, sem tettel. DE tegyük fel hogy bántottam. Akkor hogy van ez? Akkor már a rablás, fosztogatás, tettlegesség rendben van? Mert nekem a legfelsőbb ügyész pecsétjével "díszelgő" írásos bizonyítékaim vannak. Ja! És az egyik "fő" vén anyja azt rikácsolta hogy a megveretésem a gyerekek megkeresztelése miatt volt. És azt ugye ember "letörölni" nem tudja. Ez asszem egy picit erőszakos vallástérítésnek tünik. És hogy miért vertek annyira meg? Azért mert féltek tőlem. 127 kg vagyok, és nem éppen az a hájas tipus. Az útmelletti bokorból csaptak arcon szemből ahogy mentem a motoromon. Mivel az orrom,szemtartó csontom, arc csontom, és álkapcsom is eltört. Igazán nem volt nehéz elbánniuk, kb két tucatnyian velem. Utána a banda elment pestre albérletbe, annyira reszkettek. És a több hónapnyi, volt akinél több mint egy év albérletet, bíróságon velem akarták kifüzettetni. Természetesen a bíró kinevette őket. Ilyen még nem volt amióta világ, a világ. Hogy valaki félelmében elköltözik és ezért akitől fél az füzessen. Na kb ennyi eszetek van. |
Előzmény: Törölt nick (1301)
|
|