Törölt nick Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1298

Te új vagy itt? Én nem ismerem a tanúkat? Valóban. Engem CSAK az intenzívre küldtek gipsz ágyba. Mert megkereszteltettem a gyerekeimet. Aztán meg kiraboltak, fényes nappal. Tévedésből a velem egy udvarban élő, idős szüleimet is. Az ő tulajdonaikat, másnap hozta vissza a rendőrség. Két markos jehova a falhoz állította őket, amikor tévedésből kirabolták őket. Az én értékpapírjaimat, sürgőssen egy órán belül egy másik városban kiváltották. Tudták hogy a város bankjában egyszerűen az ügyintéző, engem jól ismerve, rendőrt hívott volna. És hogy miért kellett azonnal kiváltani? Mert tudták hogy a jogos tulajdonos 24 órán belül letiltathatja a kifüzetést. De sikerült nekik, utólag is gratulálok. Még arra is odafigyeltek hogy kivárják azt a napot amikor megérkezik a családi, pótlék, gyerektartás. Én ugyanis kiskorúakkal maradtam ott egyetlen fillér nélkül, akik nem közösek voltak. Tévedésből az utánuk járó pénzt is elvitték. Én tényleg nem ismerem a jehovákat. Ezeknél aljasabb, mocskosabb utolsó tróger , maffiózó aljas szemétláda, nem igen létezik a földkerekségen.

Előzmény: Törölt nick (1284)