Gimmy69 Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2544

Üdv... :)

Szerintem királyul néz ki, de a kép lehetne élesebb, vagy csak a megvilágítás miatt van lehet... ?:(

Gyerekkorom óta mindig vágytam a villanyvasút modellre, de sosem kezdtem el, mert sajnos nincs hova tennem... :(

Gratulálok, nagyon szép élethű a munkád megszórod némi növényzettel és még királyabb lesz meglásd a sziklák réseibe is tégy imitáltan bokrot és füvet, hisz a hegységen is vannak a valóságban... :)

Ja, lenne egy kérdésem mekkora asztalt építesz vagy építetted, mert még nem néztem visszáb a hozzászólásokat és beszélgetéseket, ezért nem tudom boccsi... :)

Amúgy van egy jó 20 éves elképzelésem nekem is, még egy régi Magyar Filmben láttam, hogy a kis srácnak, fel lehetett hajtani a falra a terepasztalt, a hely hiányt így meg tudnám oldani Én is, csak valami hidraulikus dolog kellene hozzá, talán a régi autóm hátsó kombi ajtajának a hidraulikája meg is tenné... ?:)

De gondoltam arra is, hogy ne kelljen lepakolgatni majd a szerelvényeket és az elmozduló terep tárgyakat, mint pl. az autókat, így nem felhajtható lenne, hanem a mennyezetre lehetne felhúzni... :)

Na, majd egyszer csak, talán erre is lesz még időm és pénzem, hogy megvalósítsam, addig is álmodozom tovább... :)

Üdv... :)

Előzmény: kisfaludy1 (2539)