Thelan
2010.11.21
|
|
0 0
24088
|
Sziasztok!
Olvasom az utolsó hozzá szólásokat, és kezdek aggódni. Én 32 mg Medrollal kezdtem az eleje nehéz volt, de hozzá szoktam, most lecsökkentették 16-ra és kezdek nem jól lenni. Meg ami nagyon fura állandóan innék. (bár megjegyezm már nagyon unom a sima ásványvizez) Úgy innék már valamit ami nem szabad. Megint előjött a verejtékezés. Nagyon remélem, hogy nem lesz rosszabb. 25-én megyek kontrollra és akkor vérvétel (már megint) kíváncsi vagyok mit derítenek ki. A múltkor MR-n voltam, mondhatom nagyon "élveztem". Az aszisztens elrontotta kontraszt beadását, fére nyomta a tűt egy kicsit véresek lettünk mindketten. Én totál rosszul lettem, amúgy nincsenek ilyen fóbiáim, de most egyből lettek. Azt mondta: "Előfordul az ilyesmi". Vicces. Ja és a medence MR-t azért kellett csinálni, hogy megnézzék, hogy odabennt van-e még sipoly és hogy merre fele megy. Na az nem volt, viszont ciszta annál inkább. Kezdem azt hinni (bár tudom, hogy ez kivitelezhetetlen a mi helyezetünkben), hogy lehet hogy nem kellene többet orvoshoz menni mert még a Chron-n mellett egy csomó mást találnak. Kezdem úgy érezni, hogy elegem van ebből és feladom. :-(. Nem tudom magamban tartani már. |
|