Szia!
Bejegyzésedet olvasva hasonló tüneteim vannak és kérdésem lenne.
Kb 2,5 hónapja medrolozok egyszer már 28 mg-ról lementem majdnem 0-ra de nagyon szarul voltam(napi 10-15 x véres trutyi,hasmenés nem) úgyhogy jött 1 hét kórház+ medrol előről.80mg pár napig aztán 40 (vénásan).Mellette szedem a a 2x2mg pentasat meg 1 gr Immurant.(ezeket azóta is szedem)
Egy hét múllva megint kh de trombózissal ahol megint vénásan elkezdték adni a medrolt mert megint elkezdtem vérezni.De csak 2 napig tartott a vérzés annak ellenére,hogy kaptam hasba a vérhigítót.Ott azt mondták,hogy egy darabig szedjem a 32 mg medrolt és ne kezdjem el leépíteni de gasztrós orvosom meg azt mondta,hogy kezdjem el leépíteni. ???
Most 24 mg-nál tartok és megint kezd fájni a hasam és van egy kis vérzés is,pukikkal is rohangálok a wc-re.Akkor most emeljem vissza a medrolt vagy mi legyen.?A vérhigítót még mindíg adom magamnak.Ördögi kör.
Medrolos tapasztalatra lennék kiváncsi.Létezik,hogy ennyi medrol után még mindíg nem tudom leépíteni?
Sanofalk kúpról mi a vélemény?Elkezdtem most megint,hátha segít de nem vagyok biztos benne,hogy nem-e az sértette fel a bélfalat és attól vérezgetek.Eddig ugyan nem éreztem,hogy segítene de hát a remény hal meg utoljára!
Diétázok amennyire tudok,de a nem jó kaja az inkább csak hasmenést csinálna nem?
Ui:kicsit hosszúra sikeredett,Bocsi
Ha valakinek még van hasonló gysz kombinációs tapasztalata az írjon ha tud.
Köszönöm a válaszokat.