soonó Creative Commons License 2010.11.20 0 0 2845

Ez nagyon tetszik! :-)))))))

"

Értem értem, tehát az adó a baj, meg minden más. Úgy tudom Magyarország szabad ország, tehát nem tart senkit sem erőszakkal a határain belül... nem tudom mibe kerülne egy szlovák, svájci, liechtensteini, stb cég létrehozása, HA CSAK EZ A GOND. De nyilván nem csak ezek a gondok.

A magyar már csak ilyen: állandóan ügyeskedik, közben megállás nélkül panaszkodik mindenki másra :-)

Re a "milyen sofőr mellé" való beülés, vigyázni kell a vaktában való lövöldözéssel, mert néha saját magát találja el az ember. Speciel személyemben egy defenzív vezetés oktató mellé ülünk be. Profi sofőrök (mentősök, tűzoltók, rendőrök, biztonságiak, buszvezetők, taxisofőrök, busz-, és teherautóvezetők, stb) a diákjaim, és ha átmennek a kurzuson, dollármilliókat takarítanak meg azzal, hogy nem okoznak baleseteket, vagy a mások által okozottak kárát minimalizálják.

De elhiszem, hogy a Balázsok ezt is jobban tudják :-) Mint az "immár 3 éve járom Hollandiát" is nyilván azért lett bedobva, hogy tiszteletet parancsoljon. Én 1989 óta járom Hollandiát, mindjárt ki is számolom mennyi is az évben: 2010-1989=21. Na, csak hétszer annyi.

Akkor hétrét hajlok itt a két Balázs előtt.

Ettől függetlenül 23-án megyek, és egy hely még van az autóban, akit esetleg érdekel. Ja, és mivel már hárman vagyunk, a pénz sem 65, hanem 130/4, ha jól számolom... Túl sok a jóból? :-)  "

Aztán, ha lepusztul az út szélén, akkor meg böfög, röfög, hogy menjen az utas tovább, ahogy bír, ő csak szívességből hozta el.......addig. Se szerződés, sem adózás, lófüle.

Előzmény: kreutzb1 (2842)