kepzavarvideo Creative Commons License 2010.11.19 0 0 41746

Na ezt mondom... Te is általánositasz, a szóhasználat: kamerás...

A vállról inditható VHS... ma is létezik olyan kategória mint régen a magyar esküvők nagyrészén volt a panasonic M7, MS4 (national fedőnév alatt), a fullamatőr belső egy kicsit nagyobbacska kinézet mellett, ezt sokan félprofesszionálisként titulálják, pedig nem is közeliti.

Sajnos saját tapasztalatom is az volt, amig a saját esküvőmön készült felvételeket nem láttam eszembe nem jutott volna hogy elvállaljak egy esküvőt, minősithetetlen munka, amatőr, vagy agyonstrapált félprofi kamerával siralmas utómunkának nem nevezhető én ezt kaptam, pedig meggyőző volt előtte a srác... mindezt annyi pénzért, hogy összemérhető egy ténylegesen szakmájára igényes profi napidíja, plusz egy tényleg vágó (nem a vágószoftvert ismerő amatőr) 8-10 óradija...

Szóval azóta énis elvállalom, pedig előtte rangon aluninak tartottam, de amit elvállalok (ritkán) azt én nem igy végzem el, úgy tekintem, mintha egy televiziós magazinanyagot forgatnék-vágnék, szigorúan betartva a minőségi követelményeket, és felháborit amikor valaki nemtörődömségből amatőr, vagy műszakilag rossz állapotú kamerával igazi tudás nélkül dolgozik!

De megjegyzem, volt már olyan is, hogy többet kért a munkáért egy amatőr (a referenciamunkából egyértelmű volt), mint én!

Ha egy esküvőn nálam jobbat csinálsz egy d8-al, akkor ingyen tiéd a kamerám, akkor nálad jobb helyen van! :-)

Előzmény: Törölt nick (41743)