Evil of Malahide Creative Commons License 2010.11.19 0 0 23892

2 class van kicsukva az ingyenesbol, egyik  warden-tank (van ingyenes masik tank kaszt, legalabb olyan jo, igazsag szerint talan jobb is) ill a rune-keeper dps v healer kaszt, ez eleg ellentmondasos class amugy is, van masik healer aki jatszhato F2P alol, es AZ lenne a hagyomanyos, elfogadottabb healer class (minstrel : nekem van egy alacsony szintu, eddig imadom), ill. lehet captain-t (szinten ingyenes) is heal-re talentolni, amit hallottam az alapjan teljes erteku raidhealer is lehet akár

tartalom bizonyos resze termeszetesen fizetes elleneben nyilik meg, DE ingame is gyujthetsz Turbine-pontokat, amibol megveheted, ez nyilvan idoigenyesebb

megoldas valszeg az hogy kiprobalod, es ha 2-3 het utan (mire kinovod az ingyenes zonakat) még mindig erdekel, akkor EGYSZER beruhazol a korlatok feloldasara, itt ilyen Cata arszinvonalra gondolj, utana nagyon sokaig tudod nyomni mielott megint zsebbe kellene nyulni - nem mellesleg ezeket a korlatokat most fogjak emelni

ugy altalaban ; NYILVAN penzt akarnak toled, nem jotekonysagbol tartjak fennt a servereket, dev, team-eket stb :))))

a kulonbseg az, hogy ha nagyon akarsz, akkor tenylegesen jatszhato egy filler beruhazas nelkul, de akkor mindent vegig kell csinaljal az alsobb szinteken hogy legyen eleg pontod megvenni a kov. kuldi-csomagokat - szamomra egyszerubb volt hozzajuk vagni par eurot, de havidijas game-hez hasonlitva igy is sokkal olcsobb

gear v item SEMMI sincs amit muszaly lenne penzert megvenni, ezek inkabb kozmetikai cuccok, effektiv gameplay-re nincsenek befolyassal

ja, a F2P playereknel van bagspace ill. AH egyidejuleg felrakhato aukciok szama korlat, ez nem jo, de legalabb rossz, a fenti egyszeri fizetessel ez eltunik vegleg, minden kesobbi karidra nezve is

Zka : grat:)))

Előzmény: Sleeper (23890)