I.C.A. Creative Commons License 2010.11.19 0 0 7237

Sziasztok!

egy időben terveztem, hogy veszek mandolint aztán, csak gagyik voltak a látóteremben ezért leálltam a dologról. Most ismét van egy fellángolásom :). Azt, hogy nagyjából milyet érdemes már megvenni, megtárgyaltuk ezen a fórumon régebben. Viszont ismét kérdést szeretnék intézni azokhoz akik járatosak a témában. Hol lehet/érdemes mandolint venni ma? Ahogy a magyar boltok kínálatát elnézve 1-2 helyen van stagg aztán annyi. Ha normálisabb hangszert akar venni, akkor hová fordulhat az ember? Külföldről kell rendelni vagy mit lehet tenni? Ezzel a rendelős módszerrel egy bajom van, hogy csak akkor fogom a kezemben amikor már kifizettem, ami műszaki cuccoknál nem is annyira gond de hangszert nem szeretek úgy venni, hogy nem hallom a hangját és nem érzem a fogását stb. Az 1000 dollár feletti cuccokban nyilván már nem csalódik az ember akkorát de annyi pénzem sajnos nincs rá. Sajnálom, hogy Magyarország ennyire kopár ami a mandolin piacot illeti. Azért ha van valami építő ötletek szívesen venném, mert idővel szeretnék megtanulni mandolinozni és ahogy magamat ismerem nem fog elmúlni....

ha csak a külföldi rendelés marad akkor melyik az a bolt ahonnan rendeltetek már mandolint, nem vertek át, megérkezett a cucc és jó volt.

köszi