OFF OFF OFF
Reszemrol szunetelem a WOW-ot, ez itt a regebbi forumtarsaknak egy “State of the Union” jeleggu osszefoglalo hogy hol jar, es merre tart a Lord of the Rings Online, amit jelenleg tolok.
Akit nem erint/erdekel, egesz nyugodtan ugorja at
Nalam is 2ik nekifutas ez a LOTRO-val, tavaly tavasszal volt egy harom honapos ropke romancom vele.Nem is tudom mi vett most ra a visszateresre, akarhogy is, nagyon orulok hogy adtam nekik még egy lehetoseget
Sokat valtozott a jatek, elonyere, raadasul a fejlesztok folyamatosan dolgoznak tovabb. A tavalyi allapotaban a kozelebe sem johetett a WOW-nak jatszhatosag teren, azota mar epp hogy csak jobb a WOW, azt viszont en mar igen unom:D
Regen tele volt apro, de annal idegesitobb hulyesegekkel a jatek, amik egy ido utan teljesen kikeszitettek.Csak hogy egy igazan banalis peldat adjak, a postalada megnyitasahoz le kellett szallni a (magas:D) lorol...Ilyen es ehhez hasonlo baromsagok gyokeresen kiirtasra kerultek, ill. a developer blogok szerint kerulnek hamarosan. Az osszes legendasan kenyelmetlenul megtervezett UI ment a levesbe, most epp a Crafting Panel lesz soron. A kozhiedelemmel ellentetben egyebkent az alap UI most mar flexibilisebb mint a WOW-e, minden kulon addon nelkul a CTRL+# komboval BARMIT BARHOVA elhelyezhetsz az UI-bol. Alap, hogy egybol kiraktam egy WOW-klont:P
A masik legendasan nagy jatekos-siramnak is engedtek, most mar lehet addonokat irni LOTRO-hoz is, de ez meg gyerekcipoben jar, en kb.20-30at talaltam osszesen, ennek a fele bugos, szal itt van még mit fejlodni.(Vanilla-WOW feeling:D)
Osszegezve azt mondanam hogy a jatszhatosag/felhasznalo-baratsag teren mar MAJDNEM behozta a WOW-ot, es onmagahoz kepest brutalis fejlodesen ment at, miota a devek nem akarnak mindig mindent maskepp csinalni mint a WOW. Sztem ez teljesen jo taktika, a LOTRO vilaga siman elbirja hogy maga a jatek hasonlitson a WOW-ra, itt nem a dev-eknek kell vmi nyomorult kamusztorit kiagyalni minden kieg ele, eleg ha szepen eloveszik a konyvet es elolvassak a kovetkezo fejezetet
(Mellesleg a pletykak szerint Vasudvard lesz a kovetkezo kieg.)
A grafikaja egyszeruen lenyugozo, es a korabbi 2 kieg-el megnyilt uj teruletek, ugymint Moria es Lothlorien annyira szepen es igenyesen vannak kidolgozva, hogy arra nincs szo. Galadriel varosa a fak koronajaban, vagy Moria barmelyik szektora tartalmaz annyi “artwork”-ot, amennyi 3 koreai jatekban van egyutt. Itt megjegyzendo, hogy az alapjatek ota sztem kirugtak par grafikust, mert bar a taj es az epuletek mindenhol gyonyoruek, de alsobb szinteken egyes mobok bizony eleg benara sikerultek.
Az 50 feletti teruleteken ezek egycsapasra eltuntek, nyilvan kozben kib@szkodtak azokat a rajzolokat:P
Valaki asszem itt fikazta Moria-t hogy chainpulling mobok meg h milyen szar az egesz, en most frissiben azt tudnam neki mondani hogy L2P ha nem ment..
gyenge kozepesen gearelt hunteremmel kulonosebb gond nelkul atverekedtem magam szoloban, kb 2 het alatt, persze csak estenkent jatszva
mondjuk pullok elott azert megneztem merre hany ora..tudom hogy WOW-ban elszoktunk mar ettol, full heirloom gear aztan behuzzuk egesz Barrens-t egybe, ugye...
nekem itt most ujra megvan az a “felfedezes orome” ami WOW-ban sajnos mar kiveszett, plusz orias rajongokent a jatek alaptemaja amugy is megfog – nem kerdes, en AKAROM hogy ez egy jo jatek legyen,
az utobbi fel ev amugy is egy nagy-nagy sikersztori a LOTRO-nak, 1 millio uj account F2P ota, plusz a korabbi elofizetok 20% ujraelesitette az elofizut
game mechanics : na itt van az, ahol még nem igazan tudok nyilatkozni, a karim 2-re van a max szint-tol, raid-be egybe elvittek mar a guildtarsaim, de ott en csak “poggyasz” voltam, inkabb a grafikaban gyonyorkodtem es nemigazan vagtam mi folyik
ez is hozzajarul ehhez az emlitett “felfedezes orome” feelinghez, ohatatlanul is legeslegelso Kara-reszvetelem jutott eszembe, amikor a dps warrim rekorido alatt megfekudt a Maiden-en, de nem release-eltem, hanem hagytam fekudni es csak lestem ahogy a rutinosabb raidtagok levertek szepen
Vegszonak csak annyit, hogy egyaltalan nem WOW-fikanak szantam ezt, ha megnezitek, elismerem hogy meg mindig jobb a jo oreg Warcraft, inkabb csak annyi az uzenet, hogy a LOTRO piszok sokat fejlodott az utobbi idoben, es most mar WOW veteranok szamara sem feltetlen kirohoges targya
tekinve hogy ingyenes lett, nemigazan tudtok vesziteni ha (ujra) kiprobaljatok:)
koszontem a figyelmet
STRENGHT AND HONOR !