karbert2
2010.11.17
|
|
0 0
3904
|
Helló ttoth!
Nekem egy 2001 es 2.2 HDI van,és meg vagyok vele elégedve,igaz az enyém manuális de azt is akartam,mert először én is utánnajártam a dolgoknak és mint kiderült a 607 es automatája nem az igazi (47% os),maga a váltó jó,több autóban is használják,de a vezérlése nam az igazi,én mindenképpen a manuálist (ami 98% os) ajánlom! Persze vannak hibái,mint a többi autónak,csak a megfelelő szerelő kel hozzá,mert ha ez nincsen meg akkor sok pénzed bánhatja...Sokan nem értenek hozzá! Én évi 30 000 megyek vele és már 230000 van benne,a motorja nagyon tuti,legalább is nekem bevált! Ilyen autót se külsőre se belsőre se tudásra más márkából meg venni csak drágábban lehet! Hibái... Az ablaktörlővel nem nagyon vannak megelégedve,de egy kis javitással rendbe hozható,a csomagtartó ajtó vezetékei,el szoktak törni ez is orvosolható,a fedélzeti computer ha gond van az autóval mindig a részecskeszűrő hibát hozza ki,van hogy köze nincsen hozzá,ilyenkor műszeres vizsgálat kel!Viszont ha nem LCD kijelzős a fedélzeti computer,hanem kristályos akkor egy idő után ha megmelekszik akkor elmosódik,ha visszahül ismét jó,ez sajnos 607 hiba! Ha már ennyi idős és sok a kilóméter benne, az autó akkor ki szokta hozni az AIR BAG ot hibára,mert a kormányban a szallagkábel el szokott törni,de az üllés alatt van egy csati szét kel húzni és összedugni,aztán megint jó.........Én azért nyugodt szívvel mondhatom ez egy nagyon jó autó! Ha van még kérdésed,itt a fórumon vagyunk egy páran és ha tudunk segítünk! Szia! Jó vásárlást!
|
|