Bobo772 Creative Commons License 2010.11.17 0 0 147

Sziasztok rég nézegetem a topicot. Most jött el az idö mikor kérdeznék tölled. Szeretnék egy ilyen masinát csinálni mint te , megvan a váltó , féltengelyek ,fék csötengely, felni,egy kis 50cm3 is robogó motor manuális váltó 2 sebességü, turbóhűtés. Az a kérdésem a difit átfordítottad? mert ha nézem akkor pont hátrafelé kellene mennie. Mert ugy tudom ha jobbra forog a motor akkor a skoda elöre megy. Még nem szedtem szét, nem tudom elfér e benne a difi. És szerinted elég erös lenne egy ks motor erre a célra. A gyári honda gcv 160  kapám van jó kis kocsival, de a kuplungot képes leégetni ,és mégsem akar elindulni ha megrakom, üresen simán szalad vele.Viszont fix kerekem van és a szabadonutást nem tudom megoldani.

Ez a szerkezet nagyon tetszik  érdekelne az építés részletesebben ha nem titkos. megnéztem az összes hozzászólásod  , elolvastam  nagyon tetszik. Még 1 ha ez a gép van akkor ezzel lehet birok szántani ,vagy több kiskerti munkát megoldani, mert a hondás nekem nem válik be a gyári rotakapa kihajtással.

Köszi a választ Üdv Attila

Előzmény: iskra (132)