Antisystem Creative Commons License 2010.11.17 0 0 222

Igen, sőt, nagyon sokkal, olyannyira, hogy én már sztálinistának nevezném,

ami számomra a gazemberség szinonímája.

Nézd, én abba nem tudok beleszólni, hogy te mit minek neveznél, mindenesetre nem tűnt fel a számomra, hogy a Viktor kényszermunkatáborokat szervezne, vagy lelővetné a tábornoki kart, vagy ilyesmi, amit ugye a Sztálin művelt. Bár ugye én különösebben nem kedvelem őt, de ez a rendpárti faxságai okán van...

Igen, én is úgy tartom, hogy a mai magyar férfiszemlélet (kivéve pl. Póliét :)  ) évszázadra van a skandinávtól vagy a beneluxtól,

Én nem gondolom, hogy ez nagy baj lenne, nem kell egy nációnak egy másik náció életstílusát majmolnia, létezni kell egymás mellett, békében. És persze nem évszázadra van, csak sacckb ezer km-re:). És ott is csak egy rétegre jellemző...

s félő, hogy mire utolérjük és megváltozik, már kihal a magyar...

Miért kellene "utolérni"? Neked célod? Mert nekem abszolúte nem... kb ugyanannyira taszít, mint a másik véglet, az Omár mollah féle... de ugye azt se akarom utolérni... én kelet-középeurópaiként Kelet-középeurópai akarok lenni, és nem "megyünk ejrópábaaaa" másokat majmoló.

De egy anti-bokros csomag (pl. most a gyes kiterjesztése 3 évre) akkor is sz*rt se ér a témában.

Ez bizony igen valószinű, az emberek már megtanulták a saját kárukon, hogy az nincs kőbe vésve, azt egy politikus-csürhe bármikor elveheti... inkább elvi oka van, hogy az egyszer már elért szociális vívmányt nem szabad feladni.

ÜdV

Előzmény: Póli (213)