Gondoljátok meg Creative Commons License 2010.11.17 0 0 18734

Kedves Szüfra Zsett!

Csak tájékoztatásul, hogy mi is itt a nagy félreértések gittrágása.

válasz | megnéz 2009.03.20 09:11:24 © (13349)

És ami, hidd el, egyszerűen fokozhatatlan. Básti Julit hallva, először a szívemhez kaptam, majd a távirányítóhoz (nem fontossági sorrendben!), mert szép férfikorom hajnalának nagy szerelme annyira kiábrándító volt, hogy immár nem megyek többé színházba.

Persze, igazad van, magam is izgalommal nézném, amint szép férfikorom alkonyának nagy szerelme mily celebesen rántja a padlizsánt a konyhában, ámde nem fokozott izgalommal nézném, én ugyanis már totál le vagyok fokozva.

Előzmény: Gördülő Kő (13344)

Így múlatta az időt Gyurica Úr és Gördülő Kő olvtárs az Úr 2009. esztendejének március idusa után néhány nappal. Gyurica Úr minden kényszerítés és ráhatás nélkül, talán belső indítatásból, panaszképpen, férfiasságának alkonyulásáról ejtett szót.

Nevezetesen ezt találta leírni: „…..ámde nem fokozott izgalommal nézném, én ugyanis már totál le vagyok fokozva.”

Namármost! A fehérnépek nagyon is jól tudják, hogy a férfiasságuk teljében lévő egyedek, bizony erősen fokozott izgalommal figyelik a padlizsánt panírozó hölgyek köténykéje mögül kivillanó rejtett sejtett helyeket.

Ámdeviszont! Mit mond, mit ír Gyurica Úr! Azt írja, el lehet újra olvasni, semmi fokozott izgalom, és különben is le vagyok fokozva.

Ilyenkor az ember lánya csak áll és néz, hogy most mi van? Felveszem a legkurtább kötényt, ami csak van a sifonérba, panírozok, mint motoregér, villantok, mint Paris Hilton? Erre ez a válasz: „totál le vagyok fokozva”.

Ezek után mit tehetett Babarczy Eszter? Különösen olyan néhány évi folyamatos gyalázkodás után, amit Gyurica Úr követett el ellene? Leírta, amit egy férfiember nehezen visel el, ha más mondja, de ha egy nő, ráadásul egy gyönyörű, nagy tudású asszonyszemély, na akkor ez megbocsájthatatlan. Ez kérem, vért kíván!

Előzmény: Szüfra Zsett (18732)