babarczyeszter Creative Commons License 2010.11.17 0 0 18728

Kedves Gyurica úr,

az általad nekem írt emailekben ilyen örökbefogadásról nem esett szó, ha jól emlékszem. Egyébként miért kéne engem örökbe fogadni? (Költői kérdés!!!!)

A kérdéseidre válaszoltam, kérlek, tartsd magad a szavadhoz.

Még egyszer, bővebben

1. nem, nem tudom, fogalmam sincs, ki írta neked az idézett szavakat (bár visszakereshetném, hogy mi volt a nickje).

Ebben a topikban én egy embernek ismerem az IRL identitását, a tiédet, méghozzá azért, mert itt a nagy nyilvánosság előtt felfedted magad.

Részemről azonban, függetlenül attól, hogy tudom, hogy ki vagy, nem fenyeget a veszély, hogy feltárok bármit abból, amit tudok. Netán bemásolom ide a nekem személyesen írt elektronikus leveleidet. Mindenki anonimitását tisztelem.

Minden más megnyilvánulót nick néven ismerek, és semmilyen egyéb IRL adatukat nem tudom. Pl azt sem, hogy hogy hívják őket. De ha tudnám, értelemszerűen akkor sem árulnám el, mivel ezt tiltja a netiquette.

2. hosszan értekeztél arról, hogy minden nő egy férfinak akar megfelelni, hogy a nők intellektusa nem létezik, valójában egy férfi tölti fel őket tartalommal. A topikban bemutatkozásodat azzal kezdted, hogy én nevetségessé teszem magam, amikor elmondom, hogy az (akkor még) kisfiamat le kell fektetnem. és nem tudok dönteni, hogy most anyuci vagyok, vagy komolyan vehető figura.. Gyakori nevetség tárgyává tetted -- frizura néninek nevezve engem, erre csak emlékszel -- hogy egyes hozzászólók reagálnak a megjelenésemre, és ebből arra a következtetésre jutottál, hogy belőlem semmi más nem érdekes, csak a frizurám. Erre csak emlékszel?

Most pedig, ha valamit ér a szavad, kérlek, hagyd el ezt a topikot. Bárhol máshol folytathatod szabadon az eszmefuttatásaidat, de, ha jól értem, itt köt az ígéreted.

üdv

be

Előzmény: Gyurica úr (18726)