:) 26 Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1387

Kedves Géza,

Olvastam az előzményeket és nagyon meglepődtem Dom Guss kissé rosszmájú válaszán. Mi is a Sirenis Cocotalba megyünk, de kötve hiszem, hogy ilyen rossz lenne a resolt, hogy egyből le kell cserélni. Talán az úriembernek érdekeltsége van más hoteleknél és saját malmára hajtja a vizet, vagy csak szerette volna elvenni a jókedvünket. Őszintén, sikerült is neki. 2 napig teljes idegben voltunk és próbáltuk szállodát cserélni, de nekünk sem sikerült. Persze nem hagyott nyugodni , így utána néztem néhány dolognak. A hotel nagyon jó rangsorolást kapott és senki nem írta, hogy unatkoztak volna. Persze nem egy Cancun, de ezt eddig is tudtuk. Szóval a hotelből indulnak különböző kirándulások, foglalkozások. Ha a kedves magyar barátunk nem hajlandó a szállodánknál felvenni minket, mert annyira kiesik a körből, nem kell aggódni, mert a Thomas Cook és egyéb utazási irodák kirendeltsége képviselteti magát a szállodában és nem hagy minket unatkozni. Hasonló programok vannak, mint amit mr Dom Guss ajánl, de pl Santo Domingo 50 Dollár ellentétben az Ő 80 dolláros árukkal. Szóval ne dőlj be! Még olcsóbban is kijöhetünk! De mi előbb ott leszünk, szóval ha sikerül nethez jutnom, mert azt hiszem ott van wifi , majd mindent megírok nektek. Találtam nektek delfinekkel úszást is, elküldöm a linket http://www.manatipark.com/eng/accesos.htm .A térképen rajta van a mi szállodánk is, így gondolom ők felvesznek minket is. De gondolom van még 10 más lehetőség is!

Remélem tudtam segíteni!

Üdv: :) 26

Előzmény: géza1978 (1376)