„félvilági kurtizánok lábai pavlovi reflexek által automatikusan tárulni kezd…”
Míg korábban ezt írtad:
Füstölt Sonka válasz | 2010.11.12 15:19:59 © (18699)
Én szívesen lefekünnék Babarczy Eszterrel. Nem filozófáznék véle sokat, de alávernék egy 40 percest.
Utána konyak, Pall Mall, epres yoghurt, hátvakargatás.
©
Megnyugtat, hogy velem nem akarsz lefekünni, annak viszont már kevésbé örülök, hogy pavlovi reflexekről filozófázol. Sokkal kellemesebb volna (minden olvasó szemnek), ha az alanyod és állítmányod zsigeri egyeztetéséről értekeznél, illetve, ha minden zofázás nélkül, csak simán egyeztetnél. És még akkor is így volna helyénvaló szerintem, ha te is áthevülten csetelsz. Minek hevülni? Higgadj le, írjál nyugodtan! Vagy talán totál berúgtál? Megittad a lefekünnés utánra félrerakott konyakot? Tulajdonképpen mindegy, mert szerintem is inkább fekünnyél szívesen Babarczy Eszterrel, úgy mindenki jobban jár! Tehát. Ha nekem is két énem volna (mint neked), s ha választanom kéne, én bizony a fekünnőset választanám, nem filozófáznék sokat (pl. Maria Callas szögletességéről), hanem Pall Mail-t szívnék kielégülten, hozzá féldeci epres yoghurttal becsülném magam, miközben lámpával vakargatnám Babarczy Eszter hátát (pontosabban: lámpával s a kéjjel), az övé tán’ nem oly stilárisan szőrös, mint Almási professzoré a Mozgó Világban.
Amit viszont te művelsz, nem szellemi hátvakarás, hanem olyan dolog, mint amikor valaki könyékig nyúl a saját gatyájába, s maga vakarván meg ennen valagát (füstös sonkáját), maga is vigyorog hozzá kéjes boldogan.