Zorro
1999.01.20
|
|
0 0
204
|
Soha többé nem fogok "amcsi" kutatásokra hivatkozni, bár kétségtelen, hogy ezek a rusnya angolszászok kicsit előbbre járnak nálunk mérésmetodikailag. De mindez nem érdekes. Magam is úgy gondolom, hogy a hazai sajtóban igencsak szűrve jelennek meg a belpol. hírek. Erre a legjobb példa a Híradó. Ha szeretném tudni, hogy nagyjából mi történt a belpolitikában, akkor a királyi és valamely kereskedelmi csatorna után megnézem a Duna TV-t is. Ekkor van esélyem, hogy összeálljon a kép. (A kedvenc hírműsorokról egy másik topic is van.) Kedves coeurace!
Kérlek, soha többé ne nevezz Magyar Fórum-olvasónak!
A Tocsik-ügyet nem Tocsik miatt hoztam fel, de hadd tegyek egy apró pontosítást. Nekem a sikerdíjjal kapcsolatban elvi kifogásom nincs. Azzal azonban van, hogy két akkori kormánypárt fillérre ugyanannyit kapott a zsákmányból.
Szácsment meg azért említettem meg, mert számomra ő az egyik megtestesítője egy bizonyos kultúrának, ami igazán távol áll tőlem.
Javaslom, hogy válasszunk ketté két dolgot: a Kormány döntéseit, illetve azok kommunikációját. Az előbbiek némelyikével, az utóbbival pedig általánosságban nekem is komoly fenntartásaim vannak. PS. Drága Cecil!
Oszd meg velem, a Tájékozatlannal, hogy "Európa "boldogabbik felén" mi hangzik el a frankfurti könyvvásárra kidelegált "könyvekkel kapcsolatosan".
|
|