igria Creative Commons License 2010.11.14 0 0 579

Nagy ész vagy, már megbocsáss. Gondolod, hogyha volna rá helyem és pénzem, megvenni, meg hangoltatgatni, akkor nem akusztikus hangszerem lenne?

Én nem cseztetek senkit. Ha figyelmesen olvasnál, láthattad volna, hogy nem azon vagyok, hogy mindenáron hibásnak fogadtassam el a hangszert, hanem hogy kiderítsem, mi okozza az engem zavaró zúgást, és hogyan kerülhessem ezt el egy csere esetén.

Ezzel együtt a forgalmazó, látom ezt sem olvastad, jóval belátóbban áll hozzá, mint ahogy te elképzeled. Én az igényes gyártó, saját hosszútávú érdekét is szem előtt tartó nagyvonalúságban és méltányosságában reménykedem, ami/aki fontosnak tartja a vásárlói elégedetteségét.

Te most azt mondod, 300 ezerért mit várok.. ugyanakkor a szevizes ember meg azt mondta, éppen az olcsóbb zongik külső táposak, pl. az én Casió CDP -mnek valóban  semmi zaja nem volt, pedig ugyebár nem millás hangszer. Egy másik hozzászóló pedig a Yamaha CLP 340-eséről írta, hogy teljesen zajtalan, pedig az se nem alapzongi, se nem millás, és se nem külső tápos.

Tehát igazából még mindig nem sierült fényt deríteni rá, hogy mi okozza a zúgást, ill. hogy mire figyeljek ha egy abszolút zúgásmentes hangszerhez akarok jutni.

Előzmény: szimizso1 (578)